De beste bescherming tegen slakken.

Zaden - we beginnen het seizoen met het beschermen van de zaaibakjes tegen slakken. Dit doen we door de zaaibakjes op Slug Rings te plaatsen, of wanneer de zaaibakjes op een tafel staan, Slug Rings om de tafelpoten te plaatsen.

Stekjes - Slakken hebben een rasp-achtige mond, met duizenden kleine hoornachtige tandjes. Hiermee eten ze het liefst zacht en kwetsbaar voedsel, zoals jonge stekjes en nieuwe scheuten van planten. Om dit the voorkomen plaatsen we Slug Rings rond de stekjes wanneer we ze in de bloembedden plaatsen. Bijkomend voordeel is dat de Slug Rings bij droog weer fungeren als kleine waterreservoirs, hetgeen de overlevingskansen van de stekjes vergroot.

Basilicum - Basilicum kan met een kleine Slug Ring uitstekend worden beschermd.

Koolsoorten - we planten de stekjes en beschermen deze met grote Slug Rings. Wij laten deze staan gedurende het hele groeiseizoen.

Tuinbonen en struikbonen - worden beschermd met kleine Slug Rings todat een hoogte van ca. 25 cm is bereikt. Hierna is het risico op beschadiging door slakken afgenomen en kunnen de Slug Rings weer elders in de tuin worden gebruikt.

Wortels en pastinaken - de stekjes van deze groenten hebben bescherming van kleine Slug Rings nodig om te kunnen overleven vlak na het planten. Zodra de stekjes zijn aangesterkt en groeien, kunnen de Slug Rings worden verwijdert.

Snijbonen en klimbonen - we zaaien twee zaadjes aan weerszijden van een (geleide-)stok, waarbij zowel de zaden als de stok zich binnen een kleine Slug Ring moeten bevinden. Zo zijn de planten beschermd vanaf het moment dat ze ontkiemen. Zodra een hoogte van ca. 25 cm is bereikt neemt het risico op beschadiging door slakken en kunnen de Slug Rings weer elders in de tuin worden gebruikt.

Sla, rucola, waterkers en spinazie - deze slasoorten hebben bescherming nodig zolang ze leven.

Erwten - we planten de stekjes in kleine Slug Rings of we combineren drie stekjes en gebruiken grote Slug Rings. Zodra de erwten een lengte van ca. 25 cm hebben bereikt, kunnen de gebruikte Slug Rings weer voor andere kwetsbare planten worden gebruikt.

(Suiker-)mais - de jonge planten worden beschermd door kleine Slug Rings tot een lengte van ca. 25 cm wordt bereikt. Hierna kunnen de Slug Rings worden verwijderd en voor andere kwetsbare planten wordne gebruikt.

Tomaten, paprika’s en pepers - de jonge plantje hebben bescherming nodig van kleine Slug Rings. De oudere planten hebben zelf geen bescherming nodig, maar toch laten we de Slug Rings liggen; de vruchten van deze planten, en met name de pepers, zijn favoriet bij slakken.

Voor meer informatie over het gebruik van Slug Rings zie Gebruiksaanwijzing

Close
Slug Rings Ltd.
39 Rockcliffe Avenue
Bath
BA2 6QP
UK

mail@slugrings.co.uk

+44 1225 851524
Close
Retourvoorwaarden
Mocht u van gedachten veranderen over uw order, dan heeft u in overeenstemming met Europese wetgeving het recht de Slug Rings binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren en wordt het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Privacybeleid
Wij gebruiken uw informatie alleen bij het verwerken van uw bestelling. Wij geven uw gegevens nimmer aan derden. Wij zullen u ook niet benaderen per email, post of telefoon, met uitzondering om u te informeren over een geplaatse bestelling.

Veiligheid
Uw creditcard details blijven onbekend voor zowel onze online winkel als voor Roman Cart, het bedrijf wat de online bestellingen verwerkt. Uw betaling wordt uitgevoerd door WorldPay, een bedrijf gespecialiseerd in creditcard betalingen via het internet. WorldPay maakt gebruik van beveiligde systemen en servers.

Verzending
Wij proberen uw bestelling binnen 24 uur te versturen. Om de levertijd zo kort mogelijk te houden, versturen wij uw bestelling via luchtpost. Zodra uw Slug Rings zijn verzonden, informeren wij u hierover door middel van een email.

Contact
Security and Privacy
Shop