De beste bescherming tegen slakken.

Wanneer

Planten zijn het meest kwestbaar wanneer ze nog jong en fris zijn, dus hoe eerder ze beschermd zijn, hoe beter. Wij zetten bijvoorbeeld Slugs Rings rond de bonen zodra we inzaaien, rond de riddersporen voordat deze weer beginnen te groeien in het voorjaar en we laten ze het hele jaar rond de hosta’s staan.

Hoe

Druk de Slug Rings in de grond rond de plant.
Let hierbij op dat:

* er geen slakken worden ingesloten bij het plaatsen van de ring. Controleer de eerste dagen regelmatig of u geen slak over het hoofd heeft gezien.

* de Slug Rings enigszins in de grond worden gedrukt, om te voorkomen dat slakken onder de ringen doorkruipen. Wij raden u aan de grond te bevochtigen wanneer deze te hard is.

* er geen bladeren vanuit de Slug Rings hangen die contact maken met grond of bladeren buiten de ringen. Deze bladeren kunnen worden gegeten door slakken en als brug dienen naar de rest van de plant.

* er geen bladeren boven de Slug Rings hangen die niet beschermd zijn door Slug Rings; slakken kunnen deze bladeren als brug naar de plant gebruiken.

Om de Slug Rings gemakkelijk te verwijderen bij klimplanten of volgroeide planten doet u het volgende: draai de ring zover tot het verbindingsstuk zichtbaar is, trek de verbinding los en open de ring om deze van de plant te verwijderen. Om de Slug Ring weer te sluiten drukt u het verbindingsstuk voorzichtig terug. (Dit gaat het best wanneer u eerst één hoek naar binnen drukt).

Grotere ring - wanneer u een grotere ring nodig heeft kunt u twee Slug Rings openmaken, tot de gewenste diameter buigen en aan elkaar koppelen.

Nadat de Slug Rings enkele weken blootgesteld zijn aan de invloeden van het weer, met name regen, zullen de koperen ringen gaan oxideren. Slug Rings verkleuren dan matbruin en kopergroen, een kleur die uitstekend in de natuurlijke kleuren van uw tuin opgaat.

Dit gaat niet ten koste van de effectiviteit; of de Slug Rings glanzend nieuw zijn, matbruin en kopergroen of zelfs oud groen, de bescherming tegen slakken blijft intact.

Close
Slug Rings Ltd.
39 Rockcliffe Avenue
Bath
BA2 6QP
UK

mail@slugrings.co.uk

+44 1225 851524
Close
Retourvoorwaarden
Mocht u van gedachten veranderen over uw order, dan heeft u in overeenstemming met Europese wetgeving het recht de Slug Rings binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren en wordt het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Privacybeleid
Wij gebruiken uw informatie alleen bij het verwerken van uw bestelling. Wij geven uw gegevens nimmer aan derden. Wij zullen u ook niet benaderen per email, post of telefoon, met uitzondering om u te informeren over een geplaatse bestelling.

Veiligheid
Uw creditcard details blijven onbekend voor zowel onze online winkel als voor Roman Cart, het bedrijf wat de online bestellingen verwerkt. Uw betaling wordt uitgevoerd door WorldPay, een bedrijf gespecialiseerd in creditcard betalingen via het internet. WorldPay maakt gebruik van beveiligde systemen en servers.

Verzending
Wij proberen uw bestelling binnen 24 uur te versturen. Om de levertijd zo kort mogelijk te houden, versturen wij uw bestelling via luchtpost. Zodra uw Slug Rings zijn verzonden, informeren wij u hierover door middel van een email.

Contact
Security and Privacy
Shop