De beste bescherming tegen slakken.

Zaden - We beginnen het seizoen met het beschermen van de zaaibakjes tegen slakken. Dit doen we door de zaaibakjes op Slug Rings te plaatsen, of wanneer de zaaibakjes op een tafel staan, Slug Rings om de tafelpoten te plaatsen.

Stekjes - Slakken hebben een rasp-achtige mond, met duizenden kleine hoornachtige tandjes. Hiermee eten ze het liefst zacht en kwetsbaar voedsel, zoals jonge stekjes en nieuwe scheuten van planten. Om dit the voorkomen plaatsen we Slug Rings rond de stekjes wanneer we ze in de bloembedden plaatsen. Bijkomend voordeel is dat de Slug Rings bij droog weer fungeren als kleine waterreservoirs, hetgeen de overlevingskansen van de stekjes vergroot.

Vaste planten - Vaste planten zoals salvia’s, ridderspoor en lupines staan bekend om hun kwetsbaarheid voor slakken. Wij beschermen deze planten met grote Slug Rings gedurende hun volledige bloei. En aan het eind van de zomer, wanneer de plant sterft, laten we de Slug Rings staan. Zo blijft de positie van de plant zichtbaar en wordt beschadiging van de plant voorkomen tijdens het winteronderhoud aan de bloembedden. Bijkomend voordeel is dat de nieuwe scheuten in het voorjaar vanaf het begin zijn beschermd. Als het eind van de winter in zicht komt controleren we of de Slug Rings nog goed staan en maken de ringen vrij van aarde en bladeren die zich in de loop van het najaar hebben verzameld.

Hosta’s - Hosta’s vormen een klasse apart; de bladeren en bloemen vormen een feestmaal voor slakken. We beschermen de hosta’s door grote Slug Rings te plaatsen, of twee gekoppelde wanneer het een grote plant betreft. Maar wanneer de hosta’s beginnen te groeien, ontstaat de kans dat de bladeren door hun grootte en toenemend gewicht contact maken met de grond buiten de Slug Rings. Om te voorkomen dat deze bladeren worden aangevreten en een brug naar de rest van de plant vormen, snoeien wij deze bladeren of binden de bladeren zodanig op dat ze geen contact meer maken met grond buiten de Slug Rings.

Potplanten - Wij beschermen potplanten met een Slug Ring rond de stam of door de hele pot in een Slug Ring te plaatsen.

Klimplanten - Klimplanten zoals de clematis en lathyrus kunnen ook worden beschermd met de Slug Rings. Let hierbij wel op dat de geleiders binnen de ringen staan.

Voor meer informatie over het gebruik van Slug Rings zie Gebruiksaanwijzing

Close
Slug Rings Ltd.
39 Rockcliffe Avenue
Bath
BA2 6QP
UK

mail@slugrings.co.uk

+44 1225 851524
Close
Retourvoorwaarden
Mocht u van gedachten veranderen over uw order, dan heeft u in overeenstemming met Europese wetgeving het recht de Slug Rings binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren en wordt het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Privacybeleid
Wij gebruiken uw informatie alleen bij het verwerken van uw bestelling. Wij geven uw gegevens nimmer aan derden. Wij zullen u ook niet benaderen per email, post of telefoon, met uitzondering om u te informeren over een geplaatse bestelling.

Veiligheid
Uw creditcard details blijven onbekend voor zowel onze online winkel als voor Roman Cart, het bedrijf wat de online bestellingen verwerkt. Uw betaling wordt uitgevoerd door WorldPay, een bedrijf gespecialiseerd in creditcard betalingen via het internet. WorldPay maakt gebruik van beveiligde systemen en servers.

Verzending
Wij proberen uw bestelling binnen 24 uur te versturen. Om de levertijd zo kort mogelijk te houden, versturen wij uw bestelling via luchtpost. Zodra uw Slug Rings zijn verzonden, informeren wij u hierover door middel van een email.

Contact
Security and Privacy
Shop